Restaurant

Le Restaurant

Het restaurant op de boerderij van La Howarderie bestaat uit drie zalen met een landelijk karakter. De kaart biedt een gevarieerde selectie aan gerechten steeds met aardappelen (op verschillende manieren bereid) vergezeld, ieder vindt er zijn smaak. De lokale gerechten: stoofvlees met bier, hammetje met mosterdsaus, ... zijn er populaire gerechten. De bar biedt tal van Belgische bieren.

In het restaurant kunnen er twee verschillende zalen geprivatiseerd worden voor een feest: doopfeest, verjaardag, communies, huwelijken, seminaries, familie-etentjes, meetings, conferenties, meetings, bedrijfsfeesten, opleidingen, events ... Een menu op maat kan worden samengesteld voor uw evenement, anders dan de gebruikelijke kaart. Op zaterdag kan de zaal geopend blijven tot 03:00 op aanvraag voor jullie dansfeest! Voorwaarde hiervoor is een all-in menu en een forfaitaire bijkomende kost van 50€. De DJ is niet voorzien.

Menukaart

Ziehier de menukaart

Privatisering & Voorwaarden

- Privatisering van de zaal voor een ceremonie, tot max. 16u30:

- Privatisering van de zaal voor een receptie, een dansfeest in de namiddag OF avondfeest, later dan 18u30, met muziek (voorwaarde: menu met uitgebreid drankenarrangement).

La Véranda:

La Véranda + 1e deel gelijksvloer restaurant:

Voorwaarden muziek:

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.