Welkom in de Howarderie

Al meer dan 30 jaar ontvangen Josiane en Bernard jullie in hun boerderij met een authentieke architectuur gelegen in een landelijke omgeving in het hart van een regio gekenmerkt door geschiedenis. Toen Josiane en Bernard kozen om een restaurant toe te voegen aan hun boerderij, was het doel om originele recepten te creëren met de aardappel, het principieel geproduceerd product van de boerderij. Sindsdien, is het restaurant geëvolueerd en biedt ook lokale gerechten zoals stoofvlees met bier, hammetje, lamsschenkel, côte à l'os, tomahawk … De bar biedt een mooi aanbod van Belgische bieren.

Naast het restaurant, werd ook de vroegere hooizolder gerenoveerd tot een aangename feestzaal “Le Fenil”. Hieraan werd ook een vakantiewoning van 33 personen aan gelinkt. Ideale plaats om te feesten en te overnachten.

De uitbreiding zette zich voort met de renovatie van paardenstal tot een andere feestzaal, “L’Ecurie’ genaamd. Een oude stal werd dan ook verbouwd tot een aangename vakantiewoning van 18 personen, ‘Gîte La Prairie’, bestemd voor families, vrienden, vereningingen, scholen …

"De Howarderie" is ook een ideaal uitgangspunt om steden met een erkend architectonisch erfgoed te bezoeken: Ieper (20 km), Rijsel (20km), Brugge (70km), maar ook de Belgische kust.
La Howarderie is gelegen tussen de slagvelden van de Wereldoorlog, het museum ‘Plugstreet 14-18 Experience’ en het Britse Mémorial van Ploegsteert zijn dichtbij gelegen.

We beschikken ook over een binnenspeeltuin voor kinderen, naast het restaurant.

Vind ons leuk op Facebook

Adres

Openingsuren

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.